14. 9. 2020

Podporujeme distanční výuku

Uvědomujeme si, nakolik je téma distanční výuky nyní aktuální. Rozhodli jsme se proto zpřístupnit vám i-učebnice a vzdělávací portál Fred ještě výhodněji. K financování můžete využít mimořádné prostředky MŠMT určené na ICT.

 

 Učebnice, kdykoliv potřebujete,
i-UČEBNICE FLEXIBOOKS

Učebnice ve formátu FLEXIBOOKS můžete nasdílet všem žákům domů. Navíc je lze používat i offline, a to je výhodné zejména pro děti, které nemají doma přístup k internetu žádný nebo jej mají datově omezený. Mohou si tedy učebnice jednoduše stáhnout do svého tabletu nebo notebooku ve škole a doma či kdekoliv jinde je používat.

► 1 + 1 ROK ZDARMA

Pořiďte si nyní školní multilicence Flexibooks a získejte i-učebnice do školy i pro všechny žáky na doma. Zakoupené roční školní multilicence Flexibooks vám ZDARMA prodloužíme na 2 roky!

TO MĚ ZAJÍMÁ

Ve třídě, kdykoliv potřebujete,
VZDĚLÁVACÍ PORTÁL FRED

Dejte sbohem zbytečnému rozesílání e-mailů každému žákovi zvlášť. Založte si na Fredovi virtuální třídu a komunikujte se všemi žáky ve škole i doma. Sdílejte úkoly, testy nebo přípravy na hodinu. Fred je online a funguje na jakémkoliv zařízení ve dne i v noci.

► 1 + 1 LICENCE ZDARMA

Získejte pro školní rok 2020/21 ke každé učitelské licenci ještě jednu ZDARMA. Nebo si rovnou objednejte školní multilicenci pro všechny učitele na škole za mimořádnou cenu 9 990 Kč a ušetřete 5 000 Kč!

TO MĚ ZAJÍMÁ

 

FINANCUJTE Z PROSTŘEDKŮ MŠMT NA ICT!

Nákup školních multilicencí Flexibooks či licencí vzdělávacího portálu Fred je možné financovat z mimořádných prostředků MŠMT na ICT. Nabízené licence (Flexibooks i  Fred) splňují podmínky MŠMT pro využití při distanční výuce.