1. 3. 2023

Od 1. března upravujeme poplatky za dopravu

Doručení do Zásilkovny zůstává i nadále na 79 Kč. Poplatky za doručení prostřednictvím České pošty už však ve stejné výši udržet nedokážeme. Dopravu zdarma vám nově budeme nabízet v rámci slevových akcí.


V poslední době ze všech stran slyšíme informace o zdražování a rostoucích nákladech. I v našem nakladatelství toto téma rezonuje na každém kroku. Počítáme, analyzujeme a zároveň řešíme dopady na vás, zákazníky.

Některým nepopulárním krokům se však nevyhneme ani my, a tak od 1. 3. upravujeme poplatky za dopravu při nákupu v našem e-shopu. I v tomto případě pro vás máme jednu pozitivní zprávu – doručení do Zásilkovny stále držíme na stejné ceně jako v roce 2021. U služeb České pošty však cenu udržet nedokážeme a od 1. 3. se tak cena u Balíku Do ruky zvyšuje na 129 Kč, u Balíku Na poštu pak na 125 Kč.

Dopravu zdarma vám nově nebudeme nabízet automaticky při překročení určité hodnoty objednávky, ale jako součást našich slevových akcí. Nezapomeňte se proto zaregistrovat k odběru našich novinek.