31. 5. 2022

Nezdražujeme… Pomáháme!

Jdeme proti proudu – učebnice ani pracovní sešity nezdražujeme, naopak – pracovní sešity rozdáváme! Celkem rozdáme 10 000 pracovních sešitů v celkové hodnotě 1 milión Kč potřebným dětem ZDARMA!

 


Velmi citlivě vnímáme složitou situaci na školách v souvislosti s postcovidovou situací, se zvyšujícími se náklady na energie, mzdami a dalšími vstupy i s probíhajícím válečným konfliktem na Ukrajině. Do toho se negativně promítá i snížení ONIV (prostředky poskytované MŠMT školám na financování učebnic a učebních pomůcek) pro tento rok téměř o 30 %! 

 

Pomáháme…

I na nás tvrdě doléhá inflace, zvýšení cen surovin a energií. Jen cena tisku pracovních sešitů se proti loňskému roku zvedla o neuvěřitelných 46 % (!)Uvědomujeme si nelehkou situaci škol a rodin a jako leader na českém učebnicovém trhu nechceme jen přihlížet. Tak jako jsme už v podobných situacích učinili mnohokrát, činíme i nyní. POMÁHÁME! 

Až do 30. 9. garantujeme stávající ceny!

Ač všechny naše ekonomické ukazatele doslova křičí, že je nutné zdražit, nezdražíme. Až do konce září, než nakoupíte učebnice a pracovní sešity na nový školní rok garantujeme udržení stávajících cen, abychom nezatížili už tak napjatý rozpočet škol a rodin! 

Rozdáváme pracovní sešity v hodnotě 1 milion Kč!

Ke každým zakoupeným 15 pracovním sešitům dostanete od nás navíc3 stejné zdarma. Poskytnout je můžete potřebným dětem, nebo si snížit celkové náklady na jejich pořízení pro celou třídu. Když koupíte najednou například 60 pracovních sešitů, máte od nás dalších až 12 zdarma. Jak získat pracovní sešity zdarma? Stačí vyplnit krátký dotazník a zašleme Vám slevový kód.

JAK NA TO?

 

Související stránky