20. 4. 2020

Jak nezešílet ze zavřené školy? Nejlepší apky a služby, díky kterým budete mít od doučování klid

Forbes - Velká část dětí se už letos do školních lavic nevrátí a zbytek školního roku prosedí doma. Pokud patříte mezi rodiče, kterým po úterním oznámení vlády málem praskla hlava, máme pro vás alespoň malou pomoc.

O děti školou povinné se vám sice nepostaráme, ale máme pár nápadů, jak jejich vzdělávání obstarat, když vaše škola na dálku prostě nefunguje. Možná se zrovna necítíte jako vtělení Jana Amose a ten nejlepší pedagogický vzor. A proto tady jsou aplikace, služby a nástroje, které vám pomůžou zachránit trochu času na práci a taky zbytky nervů – a učení vašich dětí vezmou za vás. Jen vás to bude něco stát. Anebo třeba taky ne.

Škola s nadhledem

Na portálu Škola s nadhledem si vaši školáci můžou sami testovat a procvičovat znalosti z různých předmětů pomocí interaktivních testů, které jsou provázané s interaktivními učebnicemi od nakladatelství Fraus. To po dobu uzavření škol nabídlo rodičům a dětem všechny svoje produkty zadarmo. Má materiály i pro druhý stupeň a střední školy, takže vaši potomci si můžou sami proklikat elektronické učebnice i interaktivní testy.

Zdroj: Forbes