Pomáháme Pokud se tento e-mail nezobrazí správně, otevřete si jej v prohlížeči.
Učebnice pro ukrajinské děti v ČR
ZDARMA OD UKRAJINSKÉHO NAKLADATELSTVÍ RANOK

Válka na Ukrajině ovlivňuje také vzdělávání miliónů ukrajinských dětí. Poté, co byly nuceny opustit svoje domovy, ocitají se v zemi, kde se mluví cizím jazykem. Chceme jim pobyt u nás co nejvíce ulehčit a dát jim to, co důvěrně znají, co je jim blízké, co jim připomene jejich domov...

Rozhodli jsme se pomoci v oblasti, kterou známe nejlépe!

Jsme v neustálém kontaktu s kolegy z ukrajinského Nakladatelství RANOK, které sídlí v těžce zkoušeném Charkově. Ještě v pátek se snažili pracovat na tvorbě nových materiálů pro děti a zajistit jejich poskytnutí do zemí, kam děti z Ukrajiny s příbuznými prchají. Nyní se poslední zaměstnanci tohoto nakladatelství museli evakuovat do Polska...

 

Učebnice ZDARMA 

Ve spolupráci s Katerynou a Viktorem z Nakladatelství RANOK jsme ZDARMA zpřístupnili jimi vytipované učebnice všem ukrajinským dětem v ČR na webu Škola s nadhledem. Zde je možné je zobrazit i zdarma vytisknout.

► na Škole s nadhledem


Pokud znáte nebo používáte naše elektronické učebnice Flexibooks, můžete stejné ukrajinské učebnice získat ZDARMA i v tomto formátu.

 na Flexibooks 


Učebnice můžete stahovat také přímo ze stránek nakladatelství RANOK. Web však postihují rozsáhlé výpadky a nemusí být vždy dostupný.

► na webu RANOK

 

Vyučujete ukrajinské děti? Znáte někoho, kdo je vyučuje? Poskytli jste ubytování ukrajinské rodině s dětmi nebo pomáháte ukrajinským uprchlíkům...?

Budeme rádi, když tyto učebnice sami využijete nebo informaci předáte dále. Pomáhejte s námi! Kateryna a Viktor z Nakladatelství RANOK Vám za to velice děkují!

Nakladatelství RANOK je stejně jako naše nakladatelství součástí EEPG (Evropská asociace učebnicových nakladatelů) a vydává na Ukrajině od roku 1997 učebnice a další rozvojové materiály pro děti. 

Naši ukrajinští kolegové jsou v našich myšlenkách a společně s dalšími partnery z EEPG apelujeme na všechny rozumné lidi v Rusku, aby pomohli zastavit tuto šílenou válku.

Nakladatelství Fraus
#stojimezaukrajinou.

 

YouTube Sledujte nás také na sociálních sítích Facebook

377 226 102

info@fraus.cz
www.fraus.cz
Nakladatelství Fraus, s. r. o., E. Beneše 72, 301 00 Plzeň
GDPR – informační banner
Tento newsletter je obchodním sdělením Nakladatelství Fraus, s. r. o. Je zasílán na e-mailovou adresu blankapr@volny.cz.
Pokud si nepřejete tento newsletter dostávat, odhlaste odběr zde.
© 2024 Nakladatelství Fraus, s. r. o. www.fraus.cz.