30. 1. 2014

Pololetní nadílka aneb sleva až 60 %: vzdělávací aplikace Language Chapters až o 60 % levněji a pět nových témat navrch!

Blíží se pololetí a vy jistě přemýšlíte, čím obdarovat nebo motivovat své dítě do druhého pololetí.

Abychom vám rozhodování usnadnili, výrazně jsme zlevnili velmi populární vzdělávací aplikaci pro výuku angličtiny, Language Chapters. Akce platí pouze od 30.1. do 5.2.2014.

Language Chapters si vydobyla úspěch nejen ve školách, ale pomůže dětem například ke kvalitní přípravě k maturitě nebo přijímacím zkouškám. „Aplikace jsou v současnosti efektivním nástrojem pro vyučování a dle některých studií se při využití audiovizuální paměti člověk učí až o 40 % efektivněji než s pouhým textem,“ říká Luděk Holý, učitel na Střední odborné škole obchodu, užitého umění a designu v Plzni.

Každé z 20 témat bude v rámci pololetní slevy v nabídce App Store až o 60 % levnější a každá tak bude stát 1,79 euro, tedy symbolických 50 Kč.

Nezapomínáme ani na příznivce elektronických knih a všechna témata Language Chapters budou zlevněna také na Flexibooks.cz. Každé téma tak bude stát pouhých 49 Kč.

V rámci velkých pololetních slev jsme také uvolnili pět nových témat, která tak ještě rozšíří možnosti využití aplikace Language Chapters. Díky těmto novým tématům se naučíte komunikovat u lékaře, v bance, ve škole, ale také o počítačích a podnikání.