18. 12. 2013

Aplikace Language Chapters pro interaktivní výuku angličtiny bude během Vánoc ke stažení zdarma

Společnost Fraus Media připravila speciální vánoční akci pro všechny, kteří chtějí zlepšit svou angličtinu prostřednictvím videí a interaktivních audiovizuálních prvků.

V době od pondělí 23. 12. do čtvrtka 26. 12. si budou moci vzdělávací aplikaci Language Chapters stáhnout zcela zdarma. Obvyklá cena Language Chapters je několik set korun. Aplikace je dostupná pro zařízení iPad na App Store a pro Windows zařízení na flexibooks.cz.

Multimediální vzdělávací aplikace pro iPad anebo počítače s MS Windows v hodnotě několika set korun bude během Vánoc ke stažení zdarma. Ideální dárek pro všechny, kteří si chtějí pod stromeček nadělit lepší angličtinu.

Plzeň, 18. prosince 2013 – Společnost Fraus Media připravila speciální vánoční akci pro všechny, kteří chtějí zlepšit svou angličtinu prostřednictvím videí a interaktivních audiovizuálních prvků. V době od pondělí 23. 12. do čtvrtka 26. 12. si budou moci vzdělávací aplikaci Language Chapters stáhnout zcela zdarma.

Obvyklá cena Language Chapters je několik set korun. Aplikace je dostupná pro zařízení iPad na App Store a pro Windows zařízení na flexibooks.cz.

„Výhodou Language Chapters oproti globálně zacíleným vzdělávacím materiálům je zejména její lokalizace do češtiny. Je proto pro českého uživatele ideální pro upevňování a rozšiřování slovní zásoby v kontextu obvyklých témat, s nimiž se setkáváme při práci, studiu, cestování či zábavě,“ říká Eva Králová z Fraus Media.

Časově omezená vánoční akce společnosti Fraus Media má za cíl přiblížit možnosti moderní multimediální výuky širšímu okruhu studentů angličtiny a poskytnout jim k tomu jedinečný nástroj, který tato aplikace představuje.

Rychlejší a efektivnější výuka je možná díky multimédiím

Jak potvrzují dosavadní zkušenosti, multimediální prvky činí výuku ve srovnání s klasickými tištěnými materiály atraktivnější a výrazně efektivnější. Na své angličtině mohou s pomocí Language Chapters pracovat jednotlivci, ale začíná se prosazovat také jako doplněk ve standardní výuce na školách. „Díky tomu, že uživatelé mají své tablety a počítače neustále při sobě, si mohou otevřít aplikaci a učit se anglicky kdykoli, když mají několik minut volného času,“ dodává Luděk Holý, učitel angličtiny na Střední odborné škole obchodu, užitého umění a designu.

Každé z témat je uvozeno autentickým videm s britskými mluvčími. Na video navazují audiovizuální hesláře s celkem více než 10 000 slovy a frázemi. Slovní zásobu si pak student procvičí pomocí interaktivních karet. Získané znalosti prověřují doplňovací testy, díky nimž má student okamžitý přehled o dosaženém pokroku.

Odkazy ke stažení:

App Store:

https://itunes.apple.com/us/app/anglictina-language-chapters/id595361691?l=cs&ls=1&mt=8

Flexibooks:

http://flexibooks.cz/anglictina/c-1407/